
Bli med å hør hva Kompetansenettverket for lokalmat i nord gjør, og kom med innspill til aktiviteter. Tilbudet i nettverket er kurs og veiledning til lokalmatprodusenter. Arrangementet passer for kommunal landbruksforvaltning, kommunale næringskonsulenter, næringsforeninger, næringshager og andre interesserte.
Agenda
Kompetansenettverkene for lokalmat med fem regioner ble etablert i 2001, som en del av Verdiskapingsprogrammet for mat. Hver region koordineres av respektive fylkeskommuner og egne styringsgrupper. Ordningen er finansiert over Landbrukets utviklingsfond, og fastsettes i de årlige Jordbruksforhandlingene.
Kompetansenettverkene skal bidra til økt lokal verdiskaping over hele landet og at større verdier blir igjen i primærleddet. Mer produktmangfold, en levende matkultur, mat med kvalitet og mat som er trygg.
Troms fylkeskommune har ansvar for Kompetansenetteverk lokalmat i nord med Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) Tromsø som regional aktør. Kompetansenettverket for lokalmat i nord dekker fylkene Nordland, Troms og Finnmark.
Faglig råd for kompetansenettverket består av representanter fra næring, fylkeskommuner, Innovasjon Norge og Statsforvalterne.
Les mer om kompetansenettverkene for lokalmat.
Påmelding
Meld deg på via påmeldingsskjemaet.